ILMAINEN toimitus alkaen 400 € - Toimitus 5 arkipäivässä – Vaihdot 14 päivän sisällä toimituksesta

Premium-natural Pucci

100% Natural kashmir | Kerroksien määrä: 2

Kokotaulukko

Varastossa Saatavilla olevat värit

434.90 €
pema natural Toimitusaika 5 p

Toimitusaika 5 p
434.90 €

Tuotetiedot

100% orgaanista kashmiria, 2 kerrosta.
Pitkä, ilmava ja naisellinen neuletakki kietaisulookilla. Yksinkertainen viimeistely helmassa ja hihansuissa.
Normaali istuvuus.

Valmistettu ainutlaatuisesta luonnollisesta ja orgaanisesta kashmirista, värjäämätön. Ehdoton tuote vaatekaappiisi.

Ensinnäkin se tulee nuorten vuohien ensimmäisestä harjauksesta, jonka ansiosta saamme hienointa karvaa maailmassa: 13–14 mikronin paksuus. Vertailun vuoksi huippuluokan kashmir on 15,5 mikronia ja tavallisempi kashmir on 16,5/17 mikronia. Mitä hienompaa kashmir on, sitä pehmeämpi siitä valmistettu neule on. Nämä erityisellä metodilla kammatut nuoret tuottaa vain 30 grammaa eläintä kohden verrattuna 100–200 grammaan aikuisesta vuohesta saatuun määrään. Tätä laatua on saatavana maailmanlaajuisesti vain muutama tusina tonnia vuodessa.

Lisäksi tämä karva pidetään sen luonnollisissa väreissä. Sen vuoksi se on 100%:sesti orgaaninen. Tätä luonnollisempaa kashmiria ei ole olemassa. Tämä orgaaninen kashmir on yleensä varattu suurille italialaisille brändeille, ja se on nyt saatavana Kashmirneule-kokoelmassamme normaaleilla kevyillä hinnoillamme.Materiaali
100% Natural kashmir

Kerroksien määrä
2

Kashmirvillan hoito
       
Miten hoitaa kashmirtuotteita oikein?

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Toimitus ja palautukset

Toimitustapa 

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme mikä on arvioitu toimitusaika. Yleensä toimitusaika on muutama arkipäivä. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei löydy varastostamme, se valmistetaan tilauksesi mukaan. Siinä tapauksessa arvioitu toimitusaika on 3-5 viikkoa.

DPD/Postitse toimitetut tuotteet (1. luokka)

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle Slovakian-varastosta. Toimituskulut Suomeen ovat 6 EUR. Ilmainen toimitus yli 400 EUR arvoisille tilauksille.

Maksutapa

Tilauksen voi maksaa luottokortilla tai pankkisiirrolla. Kun olet tehnyt tilauksen, voit suorittaa maksun Payment gatewayn avulla (internetin maksujenvälitysjärjestelmä, maksusiltapalvelu). Jos maksat pankkisiirrolla, käytä alla olevia tietoja:

IBAN: SK7109000000000233073526

BIC: GIBASKBX

Pankki: Slovenská sporiteľňa a.s., Nitra

Viitenumerona käytä tilauksesi numeroa.

Tilaukset yli 400€
Ilmainen toimitus

Toimitusmaksut - korttimaksut
6 EUR

Toimitustavat

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kokotaulukko

Selän pituusHihojen pituusRinnan leveys
XS 74 cm 58 cm 43 cm
S 75 cm 59 cm 45 cm
M 76 cm 60 cm 47 cm
L 77 cm 61 cm 49 cm
XL 78 cm 62 cm 51 cm
2XL 79 cm 62.5 cm 53 cm
3XL 80 cm 63 cm 56 cm
4XL 81 cm 64 cm 60 cm

Kokotyyppi
EU


Tietoa meistä ja arvoistamme

Kashmir on rakkautta ensikosketuksella. Voit tuntea sen hienostuneen pehmeyden, sileyden ja lämmön - tulet myös pian huomaamaan, että sinulla on käsissäsi jotain todella ainutlaatuista.

Olemme pieni perheyritys, joka aloitti tuomalla kashmirvaatteita Nepalista vuonna 2011. Tuotteidemme laatu ja ainutlaatuisuus ovat syitä siihen, miten olemme saaneet asiakkaita ympäri maailmaa. Tuotevalikoimamme koostuu tuotteista, jotka ovat käsintehtyjä kashmirkuiduista halkaisijaltaan alle 0,0155 mm.

Tästä materiaalista valmistetut vaatteet eivät ole kaikkein halvimpia etenkään, jos ne on käsintehtyjä parhaista kuiduista. Kashmirneule on kuitenkin pitkäaikainen investointi. Jos sitä hoidetaan oikein, kashmirvaate säilyttää laatunsa vuosien ajan haalistumatta tai venymättä. Siksi se voikin olla jopa "perintölahja" seuraavalle sukupolvelle.