ILMAINEN toimitus alkaen 400 € - Toimitus 5 arkipäivässä – Vaihdot 14 päivän sisällä toimituksesta

Keitä olemme

Kashmir on rakkautta ensi kosketuksella. Käsin koskien kashmir tuntuu hienolta, uskomattoman pehmeältä ja lämpimältä – ensimmäinen kosketus antaa ymmärtää, että kädessä on jotain erinomaista. Kashmirvillaa pidettiin erittäin laadukkaana materiaalina jo vanhoina aikoina, jolloin se sai lempinimensä „fiber for kings“ eli „kuninkaiden kuitu.“ Nykyään ei tarvitse olla kuningas nauttiakseen ylellisestä kashmirvillan kosketuksesta. Kashmirtuotteet eivät ole halvimpia vaatekappaleita, varsinkin jos niitä valmistetaan käsin parhaista ja laadukkaimmista kuiduista – näitä saadaan vuosittain vain rajoitettu määrä, mikä on yksi syy materiaalin korkeaan hintaan. Kashmir-neule on kuitenkin pitkäaikaista investointia. Oikein hoidettuna vaatekappale näyttää uudelta jopa useiden vuosien jälkeen, se ei haalistu eikä kulu, ja siirtyy kenties seuraavallekin sukupolvelle.

Olemme asiantuntijoita

Olemme pieni slovakialainen perhefirma, joka alkoi tuoda kashmir-vaatteita Nepalista jo vuonna 2011. Valmistava yritys, jonka kanssa teemme yhteystyötä, sijaitsee Nepalin pääkaupunki Kathmandun lähellä. Vuoden 2011 loppupuolella käynnistyivät ensimmäiset verkkokaupat Slovakiassa ja Tšekissä, nykyään viedään tuotteita kymmeniin eri maihin. Tuotteittemme laatu ja erinomaisuus varmistaa, että saamme tilauksia eri puolilta maailmaa - esimerkiksi Etelä-Amerikasta, Aasiasta ja Arabian maista. Ajan kuluessa tarjontamme on laajentunut myös kokoelmiin muista laadukkaista luonnonmateriaaleista. Tuotteitamme ei voi ostaa myymälöistä ja palvelemme ainoastaan verkkokaupan kautta. Tilauksia toimitamme varastosta Slovakiassa, toimitusaika Suomeen on muutama arkipäivä.

Erinomainen laatu

Meidän ja muiden kashmir-tuotteiden kauppiaiden välillä on eroja. Niistä tärkein on ehdottomasti valikoiman laajuus. Valikoimamme uudistuu jatkuvasti ja sisältää yli 200 eri miesten ja naisten neuletta. Lähes kaikki ovat saatavilla koissa XS-XXXXL, kymmenissä eri väreissä. Syksyllä esitämme aina uuden kokoelman ja kaikki tuotteet tehdään myös mittatilauksena – lisätiedon saamiseksi ottakaa yhteyttä sähköpostitse.

Yrityksemme tarjoaa vain erinomaista laatua. Tuotteitamme valmistetaan käsin kashmirkuiduista, joiden keskipaksuus on vähemmän kuin 0,0155 mm. Moni valmistaja yrittää vähentää tuotantokustannuksia siirtymällä tuotannon Kiinaan ja käyttämällä karkeimpia vähemmän laadukkaita kuituja, minkä seurauksena tuote on piikikäs ja heikkolaatuinen. Olkaa varovaisia, tuote, jossa lukee “100% kashmiria“ ei vielä takaa laatua. Suosittelemme välttämään epäilyttävän edullisia tarjouksia sekä isoja kauppaketjuja.

Näin ostat turvallisesti

Takaamme tuotteittemme korkean laadun sekä turvallisen ostoksen. Epäsopivan tuotteen on mahdollista palauttaa syytä antamatta. Tuote vaihdetaan uuteen tai palautetaan rahat. Tarjoamme myös lisää ensiluokkaista palvelua asiakkaillemme – muun muassa vahingoittuneiden vaatteiden korjausta. Mikäli teillä on kysymyksiä tai pyyntöjä, ottakaa meihin yhteyttä.