ILMAINEN toimitus alkaen 400 € - Toimitus 5 arkipäivässä – Vaihdot 14 päivän sisällä toimituksesta

Reklamaatiot ja palautukset

Reklamaatiot ja palautukset

Tuote lähetetään asiakkaalle 1. luokassa varastostamme Slovakiasta. Toimitusaika on muutama arkipäivä. Maksun voi suorittaa tilauksen jälkeen luottokortilla tai kansainvälisellä rahansiirrolla yrityksen tilille Slovakiassa.

Vaikka tarjoamme vain korkealaatuisia vaatteita, joskus voi käydä niin, että tuotteessa on jokin vika. Pyrimme käsittelemään kaikki reklamaatiot mahdollisimman nopeasti. Toinen syy tuotteen palauttamiseen voi olla väärä koko tai värivalinta. Voit aina palauttaa tai vaihtaa tuotteen toiseen, tai pyytää rahan palautusta ilman mitään ongelmia. 

Mikäli haluat tehdä reklamaation tai palauttaa tuotteen, lähetä tuote postiosoitteeseemme (alla). Lähetä paketin mukana selvitys, jossa ilmoitat miksi palautat tuotteen sekä tilinumerosi, jos haluat hyvityksen tuotteesta.

Valituksen voi lähettää 2. luokan kirjelähetyksenä alla olevaan osoitteeseen. Postikulut Slovakiaan maksavat noin 4-5 euroa. Mikäli reklamaatio johtuu meidän aiheuttamastamme virheestä, hyvitämme kaikki postikulut.

 

Peter Greša

L. Podjavorinskej 34

Nitra, 94901 Slovakia

 

Myyjä vastaa tavaran virheestä ja puutteesta, jotka esiintyvät toimitus- tai takuuaikana. Valituksia ei oteta käsittelyyn jos:

1. Vika ilmestyi väärinkäytön seurauksena (asiakas ei noudattanut käyttöohjeita)

2. Vian on aiheuttanut mekaaninen vaurio (rikkoutuminen, repeämä, raapiminen, repiminen, jne.) 

3. Syynä on luonnonkatastrofi