ILMAINEN toimitus alkaen 400 € - Toimitus 5 arkipäivässä – Vaihdot 14 päivän sisällä toimituksesta

Voucher 50€

100% Kashmiria | Kerroksien määrä:

Kokotaulukko

50.00 €
Toimitusaika 5 p

Toimitusaika 5 p
50.00 €

Tuotetiedot

Kashmir-lahjakortit ovat ihanteellisia joululahjoja!

Ne ovat vihdoin täällä – lahjakortit, jotka voidaan käyttää kaikkiin tuotteisiimme. Anna lahjoja ihmisille, joista välität eniten. Ihanteellinen joulu- tai syntymäpäivälahja.

Toimitamme lahjakortin yksilöllisellä ostokoodilla vain sähköpostitse (24 tunnin sisällä maksusta). Kortin arvo vähennetään tilauksen kokonaisarvosta alennuskoodin syöttämisen jälkeen. Lahjakortti on voimassa 365 päivää maksusta.

Muista tarkistaa myös muut summat lahjakorteille. Jos ostat useita lahjakortteja, voimme laskea niiden arvon yhteen ja lähettää sinulle yhden kokonaissumman sisältävän kupongin. Jos sinulla on erityisvaatimuksia, ota meihin yhteyttä!

Jos olet kiinnostunut myös muista tuotteistamme, sinun on tehtävä tuotteiden tilaus ja lahjakortin ostaminen erikseen. Lahjakortille on valittava sähköinen toimitus, muuten lahjakorttia ei toimiteta sähköpostiisi.Materiaali
100% Kashmiria

Kerroksien määrä

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Toimitus ja palautukset

Toimitustapa 

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme mikä on arvioitu toimitusaika. Yleensä toimitusaika on muutama arkipäivä. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei löydy varastostamme, se valmistetaan tilauksesi mukaan. Siinä tapauksessa arvioitu toimitusaika on 3-5 viikkoa.

DPD/Postitse toimitetut tuotteet (1. luokka)

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle Slovakian-varastosta. Toimituskulut Suomeen ovat 6 EUR. Ilmainen toimitus yli 400 EUR arvoisille tilauksille.

Maksutapa

Tilauksen voi maksaa luottokortilla tai pankkisiirrolla. Kun olet tehnyt tilauksen, voit suorittaa maksun Payment gatewayn avulla (internetin maksujenvälitysjärjestelmä, maksusiltapalvelu). Jos maksat pankkisiirrolla, käytä alla olevia tietoja:

IBAN: SK7109000000000233073526

BIC: GIBASKBX

Pankki: Slovenská sporiteľňa a.s., Nitra

Viitenumerona käytä tilauksesi numeroa.

Tilaukset yli 400€
Ilmainen toimitus

Toimitusmaksut - korttimaksut
6 EUR

Toimitustavat

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?


Samanlaisia tuotteita

100.00 €

Voucher 100€


200.00 €

Voucher 200€


500.00 €

Voucher 500€


Tietoa meistä ja arvoistamme

Kashmir on rakkautta ensikosketuksella. Voit tuntea sen hienostuneen pehmeyden, sileyden ja lämmön - tulet myös pian huomaamaan, että sinulla on käsissäsi jotain todella ainutlaatuista.

Olemme pieni perheyritys, joka aloitti tuomalla kashmirvaatteita Nepalista vuonna 2011. Tuotteidemme laatu ja ainutlaatuisuus ovat syitä siihen, miten olemme saaneet asiakkaita ympäri maailmaa. Tuotevalikoimamme koostuu tuotteista, jotka ovat käsintehtyjä kashmirkuiduista halkaisijaltaan alle 0,0155 mm.

Tästä materiaalista valmistetut vaatteet eivät ole kaikkein halvimpia etenkään, jos ne on käsintehtyjä parhaista kuiduista. Kashmirneule on kuitenkin pitkäaikainen investointi. Jos sitä hoidetaan oikein, kashmirvaate säilyttää laatunsa vuosien ajan haalistumatta tai venymättä. Siksi se voikin olla jopa "perintölahja" seuraavalle sukupolvelle.