ILMAINEN toimitus alkaen 400 € - Toimitus 5 arkipäivässä – Vaihdot 14 päivän sisällä toimituksesta

Tarn-First

100% Kashmiria | Kerroksien määrä: 2

Kokotaulukko

Varastossa Saatavilla olevat värit

194.90 €
tomato Toimitusaika 5 p

Toimitusaika 5 p
194.90 €

Tuotetiedot

100% kashmiria.
2 kerrosta.
Leikkaus: klassinen.

Tämä malli on osa alennuksessa olevaa perusmallistoamme. Saatat ihmetellä, miten voimme tarjota tämän pienen malliston niin alhaiseen hintaan säilyttäen samat korkeat laatuvaatimukset ja myös käsin valmistuksen Nepalissa? Käytämme tuotannossa aiemmista mallistoista jäänyttä ylijäämävillaa. Hyvin pienten, jopa kertaluonteisten tuotantojaksojen asiantuntijoina osaamme neuloa nämä pienet määrät neuleita ylijäämistä, joille ei aiemmin ollut käyttöä. Neuleet valmistetaan tavallisessa tehtaassamme ja niihin sovelletaan samoja korkeita standardeja kuin muuhun tuotantoomme.Materiaali
100% Kashmiria

Kerroksien määrä
2

Kashmirvillan hoito
       
Miten hoitaa kashmirtuotteita oikein?

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Toimitus ja palautukset

Toimitustapa 

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme mikä on arvioitu toimitusaika. Yleensä toimitusaika on muutama arkipäivä. Mikäli tilaamaasi tuotetta ei löydy varastostamme, se valmistetaan tilauksesi mukaan. Siinä tapauksessa arvioitu toimitusaika on 3-5 viikkoa.

DPD/Postitse toimitetut tuotteet (1. luokka)

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle Slovakian-varastosta. Toimituskulut Suomeen ovat 6 EUR. Ilmainen toimitus yli 400 EUR arvoisille tilauksille.

Maksutapa

Tilauksen voi maksaa luottokortilla tai pankkisiirrolla. Kun olet tehnyt tilauksen, voit suorittaa maksun Payment gatewayn avulla (internetin maksujenvälitysjärjestelmä, maksusiltapalvelu). Jos maksat pankkisiirrolla, käytä alla olevia tietoja:

IBAN: SK7109000000000233073526

BIC: GIBASKBX

Pankki: Slovenská sporiteľňa a.s., Nitra

Viitenumerona käytä tilauksesi numeroa.

Tilaukset yli 400€
Ilmainen toimitus

Toimitusmaksut - korttimaksut
6 EUR

Toimitustavat

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Kokotaulukko

Selän pituusHihojen pituusRinnan leveys
S 64 cm 59 cm 50 cm
M 68 cm 61 cm 53 cm
L 69 cm 62 cm 55 cm
XL 70 cm 63 cm 57 cm
2XL 74 cm 65 cm 59 cm

Kokotyyppi
EU


Tietoa meistä ja arvoistamme

Kashmir on rakkautta ensikosketuksella. Voit tuntea sen hienostuneen pehmeyden, sileyden ja lämmön - tulet myös pian huomaamaan, että sinulla on käsissäsi jotain todella ainutlaatuista.

Olemme pieni perheyritys, joka aloitti tuomalla kashmirvaatteita Nepalista vuonna 2011. Tuotteidemme laatu ja ainutlaatuisuus ovat syitä siihen, miten olemme saaneet asiakkaita ympäri maailmaa. Tuotevalikoimamme koostuu tuotteista, jotka ovat käsintehtyjä kashmirkuiduista halkaisijaltaan alle 0,0155 mm.

Tästä materiaalista valmistetut vaatteet eivät ole kaikkein halvimpia etenkään, jos ne on käsintehtyjä parhaista kuiduista. Kashmirneule on kuitenkin pitkäaikainen investointi. Jos sitä hoidetaan oikein, kashmirvaate säilyttää laatunsa vuosien ajan haalistumatta tai venymättä. Siksi se voikin olla jopa "perintölahja" seuraavalle sukupolvelle.