ILMAINEN toimitus alkaen 400 € - Toimitus 5 arkipäivässä – Vaihdot 14 päivän sisällä toimituksesta

Korkeinta laatua kohtuulliseen hintaan.

Kashmir-blogi Peter Greša

Tiedämme, että hinta on usein ratkaiseva tekijä ostopäätöksessä. Emme yritä olla halvimpia, vaan tavoitteemme on tarjota mukavan tuntuisia ja ylellisiä kashmirvaatteita myös niille, jotka muuten ostaisivat lampaanvillasta tai synteettisistä materiaaleista valmistettuja tuotteita.

Hinnat pidetään matalina. Myynti tapahtuu suoraan, ilman välikäsiä.

Teemme parhaamme kustannusten rajoittamiseksi. Myynnissä emme käytä välittäjiä, emmekä tee yhteistyötä tukkukauppojen tai jakeluyhtiöiden kanssa. Tavoitteenamme on toimittaa laadukkaita käsinkudottuja kashmirtuotteita asiakkaalle mahdollisimman nopeasti ja suoraan yksinomaisten edustajien kautta joka maassa, jossa myyntiä aloitetaan: Kashmirneule.com on yksinomainen edustajamme Suomessa. Tämän liiketoimintastrategian ansiosta meillä on varaa myydä korkealaatuisimpia kashmirtuotteita halvemmalla kuin kilpailijat. 

Mistä ei säästetä? Asiakaspalveluista. 

Monilla myyjillä on varaa myydä halvalla, koska he säästävät rahaa asiakaspalveluista. Meillä sellaista ei voi tapahtua. Epäsopiva koko tai väri? Kashmirtuote ei vastannut odotuksianne? Vaatteet vaihdetaan uuteen tai palautetaan rahat ilman viivytystä tai turhia kysymyksiä.