ILMAINEN toimitus alkaen 400 € - Toimitus 5 arkipäivässä – Vaihdot 14 päivän sisällä toimituksesta

Kumman pashminan ostaa? Diamond vai Platine?

Kashmir-blogi Peter Greša

Pashmina on tyylikkäimpiä kashmirlangasta valmistettuja tuotteita. Sen tuotantoon käytetään kashmirvuohen pehmeää pohjavillaa, jota käsitellään käsin, perinteisellä tavalla. Tuloksena on muoti-lisälaite, jonka pehmeys, värit ja kauneus ovat hurmanneet naisia ympäri maailmaa useita vuosisatoja. Viime vuosina pashmina on taas noussut hurjaan suosioon, nimenomaan kuuluisien Hollywood-näyttelijoiden - kuten Angelina Jolien tai Nicole Kidmanin - ansiosta, jotka ovat ihastuneet pashmina-huiveihin. Koska Hollywoodin vaikutus muotimaailmaan on merkittävä, pashmina on nyt suosittu paitsi Yhdysvalloissa myös Euroopassa, Suomi mukaan lukien. 

Kashmirvillasta valmistetut neuleet valitaan kerroksien määrän mukaan, niiden koostumus kuuluu perus-parametreihin. Verkkokaupastamme löytyy kaksi pashmina-perustuotesarjaa - Diamond ja Platinum. Molemmat ovat maailman parhaita käsinkudottuja kaulahuiveja.  

Diamond Collection

Diamond Collectioniin kuuluvat pashminat ovat joka tilaisuuteen sopivia yksinomaisia muoti-lisälaitteita, jotka antavat sinun tulla poikkeuksellisen kauniiksi. Rikkaat värit, vaatimaton tyylikkyys ja 100% kashmirvillan käyttö tekevät Diamond Collectionista todellisen timantin kashmirhuivien keskuudessa.

Platinum Collection

Platinum Collectioniin kuuluvissa pashmina-huiveissa yhdistyvät kahden ylellisen luonnontekstiilin kauneus ja hyödylliset ominaisuudet. Pashminat ovat 70 % kashmiria ja 30 % silkkiä. Platinum Collectioniin kuuluvat eriväriset huivit ovat pehmeitä, ohuita, mutta erittäin mukavantuntuisia.